Relatietherapie Retraite

Driedaags intensief programma.

Er speelt van alles in jullie relatie. De wil om er aan te werken is er. Toch komen jullie tijd tekort en lijkt er nooit een goed moment te zijn om er eens goed voor te gaan zitten. Denk dan eens na over een relatietherapie retraite. Gedurende drie dagen sta ik volledig ter beschikking om samen met jullie je relatie-vraagstukken te verkennen en te verdiepen. Je verblijft met je partner in de prachtige omgeving van het Noord-Hollandse Bergen en ontmoet mij elke ochtend en middag.

De ervaring leert dat zo’n intensieve drie-daagse relatietherapie retraite nieuw licht kan werpen op thema’s. Doel is om jullie handvatten aan te reiken waarmee je na afloop verder kunt. De relatieretraite wordt op basis van persoonlijke wensen en thema’s vormgegeven.

Afstand, een andere omgeving en de blik van een neutraal opstellende therapeut, kunnen een nieuwe kijk op jullie situatie geven.

De Relatietherapie Retraite is een intensief programma, waarin vijf sessies van gemiddeld twee uur plaatsvinden. Er blijft zo voldoende tijd over om opgedane ervaringen te laten bezinken en om te ontspannen.
Doorgaans ontvang ik jullie ‘s ochtends en ‘s middags. In deze sessies werken we aan de door jullie ingebrachte thema’s.

De therapeut en locatie

U wordt begeleid door Robert Stamboliev. Hij introduceerde de Relatietherapie Retraite in Nederland in 1988 en werkte sindsdien met vele stellen. Daarnaast trainde hij een aantal therapeuten in deze aanpak, die inmiddels veel navolging vindt.

Indien gewenst kan ook gewerkt worden met twee therapeuten, een man en een vrouw. Deze aanpak geeft mogelijk meer diepgang en balans. Informeert u naar de mogelijkheden.

Ik ontvang u graag in mijn sfeervolle praktijk in the mooie en inspirerence Bergen NH. In de nabijheid zijn er fijne verblijfsmogelijkheden, al of niet in combinatie met een verkenning van de omgeving.

Nazorg

Aan het einde van het programma krijgen jullie handvatten en praktische tips mee om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Drie tot vijf weken na de retraite ontvangen jullie een nazorggesprek, een ochtend of middagsessie. Dit om jullie voortgang te garanderen.

Meer informatie?

Nieuwsgierig of de Relatietherapie Retraite aansluit bij jullie vraag of probleem?

Bel met Robert Stamboliev op 06 – 5160 7758 of mail naar robert@voicedialogueworld.com

Top