House of Transformation

House of Transformation
  • 15 – 19 april, 2019
  • 16 – 20 december, 2019

House of Transformation – Voice Dialogue Retreat

met Robert Stamboliev

De 5-daagse House of Transformation – Voice Dialogue Retreat is een programma dat buitengewone mogelijkheden biedt voor intensief leren en persoonlijke groei – een tijd om uw innerlijke werelden te verkennen en de Voice Dialogue methode te ervaren. De training is gericht op ontwikkeling van bewustzijn en het maken van een Next Step in uw leven. Door de vertraging in tijd, de rust en afstand van de dagelijkse beslommeringen ontstaat er diepgang waaruit nieuwe inzichten voortkomen.
Tijdens de retreat krijgen deelnemers meer inzicht in hun eigen functioneren, in dilemma’s en de delen in zichzelf die daarbij een rol spelen. Er wordt gewerkt aan verruiming van de eigen keuzemogelijkheden.
De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers en er zal tenminste 1 trainer op elke 4 deelnemers zijn zodat elke deelnemer Voice Dialogue sessies kan ondergaan. Deze werkwijze geeft ruime mogelijkheden voor persoonlijk werk en diepgaande coaching. Het garandeert ook dat elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau kan werken.

Voor wie?
De retreat is bedoeld voor procesbegeleiders – psychologen, psychotherapeuten, coaches, trainers, managers, mediators, supervisoren, loopbaanbegeleiders etc. – die toe zijn aan nieuwe inspiratie en de grondprincipes van deze methodiek diepgaand willen ervaren. De begeleiding is intensief. Het aantal trainers is afgestemd op het aantal deelnemers (minimaal 1 trainer op 4 deelnemers), zodat deelnemers Voice Dialogue sessies met ervaren facilitators krijgen en in hun eigen tempo kunnen werken.

Locatie
De retreat vindt plaats in onze comfortabele praktijk, mooi gesitueerd in het schilderachtige dorp Bergen, in de prachtige duinstreek van Noord-Holland.

Programma
Practische informatie
Apply

 

Top