Individuele Retraite

Een aantal dagen achtereen stilstaan bij jezelf!

Driedaags intensief programma
Een intensievere vorm van individuele coaching of therapie is deze Individuele Retraite. In een retraite werkt u net als in een ‘gewoon’ traject aan uw persoonlijke vragen of problemen.

Echter, door deze intensieve vorm komt u dieper en daardoor beter in uw proces. Logisch dat u dan ook sneller antwoord op uw leervraag of een oplossing voor uw probleem heeft.

Tijd voor jezelf
Durf de dagelijkse sleur te doorbreken en maak tijd vrij voor jezelf! Afstand, een andere omgeving en begeleiding door een ervaren en objectieve coach kunnen een nieuwe kijk op uw situatie geven. Want wanneer kunt u nou echt goed nadenken over uw eigen verlangens? Dikwijls wordt u meegezogen in de dagelijkse dingen, zoals: een gezin, werk, sociale contacten en andere verplichtingen.

De Individuele Retraite duurt drie dagen, waarin u vijf sessies ondergaat. Een sessie duurt gemiddeld twee uur. In uw eigen tempo werken we ‘s ochtends en ‘s middags aan de door u ingebrachte thema’s. Tussendoor is er tijd om nieuwe ervaringen en inzichten te laten bezinken en voor ontspanning.

Na vier weken hebben we nog een telefonisch of skype gesprek om uw voortgang te bespreken.

Resultaat

  • U hebt meer inzicht in uw eigen verlangens en gevoelens.
  • U zult meer innerlijke kracht, vrijheid, rust en balans ervaren.
  • U kunt uzelf beter managen.
  • U bent beter in staat om de juiste keuzes te maken.
  • U hebt handvatten gekregen om uw doel te bereiken.
  • U bent zich meer bewust van uw kwetsbaarheid en hoe u deze effectief kan beschermen.

Werklocatie
Ik ontvang u graag in mijn sfeervolle onderkomen in het prachtige en inspirerende Bergen-NH. In de nabije omgeving zijn leuke mogelijkheden om te overnachten, al dan niet in combinatie met het verkennen van de omgeving.

Uw investering
Uw investering voor de Individuele Retraite bedraagt € 1997,-. Bedragen exclusief 21% btw.
Na aanmelding ontvangt u een factuur. Zodra deze is voldaan, is uw inschrijving definitief. Tot twee maanden voor aanvang van de retraite kunt u kosteloos annuleren. Mocht de retraite wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan plannen we in goed overleg een nieuwe datum

Meer informatie?
Bel of mail mij gerust voor meer informatie. Uiteraard zijn er in overleg ook andere werkvormen mogelijk. Ik sta u graag te woord.

Robert Stamboliev
Telefoon: +31 6 51 60 77 58

 

 

Top