Relatietherapie Retraite

Twee- of driedaags intensief programma.

Er speelt van alles in jullie relatie. De wil om er aan te werken is er. Toch komen jullie tijd tekort en lijkt er nooit een goed moment te zijn om er eens goed voor te gaan zitten. Denk dan eens na over een relatietherapie retraite. Gedurende twee dagen sta ik volledig ter beschikking om samen met jullie je relatie-vraagstukken te verkennen en te verdiepen. Je verblijft met je partner in de prachtige omgeving van het Noord-Hollandse Bergen en ontmoet mij elke ochtend en middag.

De ervaring leert dat zo’n intensieve tweedaagse relatietherapie retraite nieuw licht kan werpen op thema’s die al langer spelen in jullie relatie. Daarnaast is de Relatie Retraite uitermate geschikt voor koppels die een paar dagen uit willen combineren met het verdiepen van hun relatie. Doel is om jullie handvatten aan te reiken waarmee je na afloop verder kunt. De relatieretraite wordt op basis van persoonlijke wensen en thema’s vormgegeven.

Afstand, een andere omgeving en de blik van een neutraal opstellende therapeut, kunnen een nieuwe kijk op jullie situatie geven.

De Relatietherapie Retraite is een intensief programma, waarin vier sessies van gemiddeld twee uur plaatsvinden. Er blijft zo voldoende tijd over om opgedane ervaringen te laten bezinken en om te ontspannen.
Doorgaans ontvang ik jullie ‘s ochtends en ‘s middags. In deze sessies werken we aan de door jullie ingebrachte thema’s.

Het is mogelijk om de relatietherapie retraite uit te breiden naar drie tot vijf dagen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om in Italië en op Kreta te werken.

De therapeut
U wordt begeleid door Robert Stamboliev. Hij introduceerde de Relatietherapie Retraite in Nederland in 1988 en werkte sindsdien met vele stellen. Daarnaast trainde hij een aantal therapeuten in deze aanpak, die inmiddels veel navolging vindt.

Locatie
De Relatietherapie Retraite vindt plaats in Robert’s sfeervolle praktijk in het mooie en inspirerende kunstenaarsdorp Bergen, in de Noord-Hollandse duinstreek. In de nabijheid zijn er fijne verblijfsmogelijkheden.

Nazorg
Aan het einde van het programma krijgen jullie handvatten en praktische tips mee om uit de buurt van jullie valkuilen te blijven. Drie tot vijf weken na de retraite is er de mogelijkheid van een nazorggesprek van een uur, eventueel telefonisch. Dit om jullie voortgang te garanderen.

Jullie investering
Jullie investering voor de Relatietherapie Retraite met één therapeut bedraagt voor vier sessies € 1597,-, voor vijf sessies € 1972,– Dit bedrag is exclusief 21% btw. En een nazorggesprek en een telefonisch intakegesprek.

Om een optimaal evenwicht te bewerkstelligen is het mogelijk om te werken met twee begeleiders, een mannelijke en een vrouwelijke therapeut. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en bijzonderheden.

Na aanmelding ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is voldaan, is jullie inschrijving definitief. Tot twee maanden voor aanvang van de retraite kunnen jullie kosteloos annuleren. Mocht de retraite wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan plannen we in goed overleg een nieuwe datum.

Als jullie een eigen onderneming voeren en de relatieproblemen een negatieve invloed op jullie bedrijf hebben, dan kunnen we op de factuur jullie bedrijfsnaam vermelden.

Meer informatie?

Nieuwsgierig of de Relatietherapie Retraite aansluit bij jullie vraag of probleem?

Bel met Robert Stamboliev op 06 – 5160 7758 of mail naar robert@stamboliev.com. 

 

[su_accordion]
[su_spoiler title=”Aanmelden” open=”no” style=”fancy” icon=”plus”]

[ninja_forms id=24]

[/su_spoiler]
[/su_accordion]

Top