Voice Dialogue Transformational Retreat

  • 2 – 6 juli 2018
  • 26 – 30 november 2018

Met Robert Stamboliev

De 5-daagse Voice Dialogue Transformational Retreat is een intensief programma dat buitengewone mogelijkheden biedt voor intensief leren en echte groei – een tijd om uw innerlijke wereld te verkennen. De training is gericht op ontwikkeling van bewustzijn en het maken van een Next Step in uw leven. Door de vertraging in tijd, de rust en afstand van de dagelijkse beslommeringen ontstaat er diepgang waaruit nieuwe inzichten voortkomen.
Tijdens de training krijgen deelnemers meer inzicht in hun eigen functioneren, in dilemma’s en de delen in zichzelf die daarbij een rol spelen. Er wordt gewerkt aan verruiming van de eigen keuzemogelijkheden.
De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers en er zal tenminste 1 trainer op elke 4 deelnemers zijn zodat elke deelnemer Voice Dialogue sessies kan ondergaan. Deze werkwijze geeft ruime mogelijkheden voor persoonlijk werk en diepgaande coaching. Het garandeert ook dat elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau kan werken.

Voor wie?
De Voice Dialogue Transformational Retreat is toegankelijk voor iedereen die zijn bewustzijn wil ontwikkelen en een Next Step in zijn leven wil maken. De begeleiding is intensief. Het aantal trainers is afgestemd op het aantal deelnemers (minimaal 1 trainer op 4 deelnemers), zodat deelnemers in hun eigen tempo kunnen werken. Bovendien is er volop ruimte om aan individuele leerwensen tegemoet te komen.

Locatie
De training vindt plaats in onze comfortabele praktijk, mooi gesitueerd in het schilderachtige dorp Bergen, in de prachtige duinstreek van Noord-Holland.

Programma
Practische informatie
Apply
Top