Relatietherapie & Coaching, ook online

Kortdurende, intensieve en resultaatgerichte relatietherapie.

Onze relaties zijn een diepgaand en intens pad voor persoonlijke groei en transformatie. Ik  bied een veilige, respectvolle en niet-oordelende wijze van ondersteuning en verheldering in relaties, gebaseerd op de Psychology of Selves. Ik ga ervan uit dat elke partner dezelfde verantwoordelijkheid en dezelfde verantwoording deelt voor de gezondheid en het welzijn van de relatie. Als je ervoor voelt je relatie een stap verder te brengen naar een volwaardig partnerschap dan is relatietherapie een krachtige methode voor verandering. Neem gerust contact op indien u geïnteresseerd bent.

We kunnen in een telefoongesprek verkennen wat de best passende aanpak is. Ik bied zowel relatietherapie aan in wekelijkse of tweewekelijkse gesprekken, als in meerdaagse programma’s.

Driedaagse Relatietherapie Retraite

De Relatietherapie Retraite is de vorm waar de meeste stellen voor kiezen. Hierin nemen jullie de tijd nemen om écht eens samen stil te staan bij jullie situatie. Verspreid over drie aaneengesloten dagen ondergaan jullie vijf intensieve sessies. Vier weken later is er nog een nazorggesprek om jullie voortgang te garanderen. Dit intensieve programma kan in korte tijd een doorbraak creëren en een enorme boost aan jullie relatie geven. De Relatietherapie Retraite kan tevens in een weekend plaatsvinden.

Voor direct contact:

Bel Robert Stamboliev op 06 – 5160 7758 of mail naar robert@stamboliev.com 

 

Top