Individuele Coaching & Therapie, ook online

In mijn personal coaching en therapie wordt u intensief en persoonlijk begeleid. De aard en duur van de begeleiding stem ik af op uw specifieke, persoonlijke en professionele situatie.

In de eerste sessie wordt onderzocht welk vitaal thema nu voor u aan de orde is. Er ontstaat inzicht in het proces dat zich afspeelt en u krijgt een advies over de beste opstelling en juiste houding in de gegeven omstandigheden.

Een gemiddeld traject duurt vier tot tien gesprekken, dit is afhankelijk van uw vragen en thema’s. Als u graag snel resultaat wilt of als u zich in een crisis bevindt, kies dan voor de driedaagse Individuele Retraite.

De volgende thema’s kunnen aanleiding zijn voor persoonlijke coaching:

Linkage of energetische verbinding – Hoe kan ik een diepe connectie maken met een ander, ook in online communicatie. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied. (NIEUW)

Zingevingsvraagstukken  Wat wil ik ten diepste, waarmee voel ik een echte verbinding, waar loop ik warm voor?

Stress Wat levert spanning op, hoe zit het met mijn kwetsbaarheid, wat is de rol van de primaire overlevingsmechanismen, in hoeverre zijn deze nog effectief of is nieuw gedrag gewenst.

Vermoeidheid, gebrek aan vitaliteit  Waar verlies ik energie en waar vind ik weer nieuwe energie? Dit blijft niet alleen bij inzicht en advies maar u ervaart het direct aan den lijve waardoor energietransformatie kan optreden. Tevens wordt u getraind in het beter managen van uw eigen energie, bijvoorbeeld door te leren schakelen tussen ‘persoonlijke’ energie en ‘zakelijke’ energie, nabijheid en afstand, actie en zijn.

Gebrek aan harmonie, evenwicht Wat is het vitale thema dat nu aan de orde is, welke polariteiten in mijn persoonlijkheid spelen een rol? Er vindt individuele training plaats om hier beter mee om te gaan.

Relatie- en samenwerkingsvraagstukken U krijgt uw eigen aandeel in een conflict duidelijk, eventuele blokkades in uw persoonlijkheid kunnen worden opgeheven en getransformeerd. Ook ontstaat helderheid in de totale situatie en ontwikkelt u het inzicht en de middelen om een positieve bijdrage te leveren aan een oplossing of verbetering.

Visieontwikkeling Ontdekken en vormgeven van uw persoonlijke en professionele visie.

Preventie Algemeen kunnen we stellen dat het gewaarzijn en de ervaring van energiepatronen, zowel die in jezelf als in de omgeving, leidt tot passende en duurzame beslissingen, vitaliteit in individu en organisatie, een harmonieuze levensstijl en goede samenwerking.

Meer informatie

U kunt mij bellen voor een kennismaking en advies. Ik sta u graag te woord.

Robert Stamboliev MA
M: +31 6 51 60 77 58
E: robert@stamboliev.com

 

[su_accordion]
[su_spoiler title=”Aanmelden” open=”no” style=”fancy” icon=”plus”]

[ninja_forms id=24]

[/su_spoiler]
[/su_accordion]

Top