Transformational work

Transformational Work kenmerkt zich doordat het helder en diagnostisch van aard is, en tegelijkertijd ongekend diepgaand door de energetische benadering.

Het is een uiterst effectieve, pragmatische en duurzame aanpak bij zingevingsvraagstukken, stress en burn-out, gebrek aan harmonie, evenwicht, relatie- en samenwerkingsvraagstukken, visieontwikkeling en het jezelf bevrijden van destructieve emoties.

Transformational Work is een zeer complete benadering die ons ervaring en inzicht kan geven in de totaliteit van ons wezen. Het is een synthese van humanistische en transpersoonlijke psychologie en streeft er naar zowel fysieke, emotionele, mentale als ook spirituele energieën te integreren. Een belangrijke ingang is de Voice Dialogue methode, die ons kan helpen de spanning tussen de tegengestelde energieën in ons te aanvaarden en de verschillende behoeftes en verlangens van deze energieën te honoreren.

Wanneer door dit transformatiewerk integratie en daardoor evenwicht en “heelwording” tot stand komt, kan je je bevrijden van conditioneringen en weer in verbinding komen met je essentie.

Uiteindelijk doel is om onszelf in alle dimensies te leren kennen, zodat we meer keuzemogelijkheden krijgen. De hierdoor optredende verschuiving in onze energiepatronen brengt verandering van bewustzijn met zich mee. Deze veranderende kijk op onszelf verandert ook onze relatiemogelijkheden en de plaats die wij in de wereld innemen.

Aanpak

Telefonische kennismaking gevolgd door een eerste sessie waarin een diagnose, voorstel voor custom-made traject en start van transformatief werk.

Bel Robert Stamboliev op +31 (0)6 51607758

Robert Stamboliev is internationaal werkzaam als psycholoog, senior trainer/coach/relatietherapeut. Hij is geïnspireerd om mensen meer bewustzijn te laten vinden. Zijn werkwijze? Na een heldere diagnose volgt een snelle transformatie, coaching ‘with a therapeutic touch’, eclectisch, werkt vanuit het ‘lege midden’. Stamboliev zet sinds 1984 Voice Dialogue op de kaart in Nederland en Europa. Tot slot is hij oprichter van het Instituut voor Transformatiepsychologie (ITP).

Meer over Robert Stamboliev

Top